لیست اختراعات شمس اله عبداله پور


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1391/08/01
تاریخ ثبت: 1391/08/23
خلاصه اختراع:

يكي از فرايندهاي مهم در بخش كشاورزي و صنايع غذايي و صنايع نظامي، انتقال نيوماتيك است, كه براي حمل‏و‏نقل گستره‌ عظيمي از محصولات كشاورزي به‏كار مي‏رود. با وجود مطالعات گسترده روي انواع مختلف سيستم‏ها، توصيف الگوي جريان ذرات در لوله‏ها و زانويي‏ها با اندازه‏هاي مختلف، پديده انتقال در سيستم ذره-‏‏ سيال به‏طور كامل مشخص نشده است. غالباً معالات رفتاري مرتبط با پديده انتقال نيوماتيك تجربي بوده و اكثراً تعدد معادلات، تصميم‌گيري را با مشكل مواجه مي‌كند. بررسي عوامل موثر بر عملكرد سيستم نيز با توجه به زياد بودن عوامل موثر- همانند قطر و طول خطوط انتقال، تغيير مسيرها، جنس و زبري خطوط انتقال، افقي و عمودي بودن خطوط، خواص فيزيكي و مكانيكي مواد انتقالي، مشخصات سيال حامل و متاثر شدن آن دو (سيال حامل و ماده انتقال شونده) از تغييرات حرارت و درصد رطوبت- از طريق اجراي مستقيم آزمايشات كاري است تقريباً غيرممكن. لذا چنانچه با استفاده از ارائه مدل‏هاي كامپيوتري تناسب قابل قبولي بين مدل فيزيكي و مدل تجربي برقرارنمود، از نتايج حاصل مي‌توان در طراحي سيستم‌هاي مشابه بهره گرفت در اين مطالعه تاثيرات طول خطوط انتقال، تغيير مسير و نوع سيكلون بر مشخصه‏هاي جريان در يك سيستم انتقال ذره- سيال با استفاده از روش عددي كه در اين مطالعه ديناميك سيالات محاسباتي بدين منظور انتخاب گرديده، پرداخت خواهد شد.

تاریخ ثبت: 1388/12/04
خلاصه اختراع:

يكي از حساس ترين بخش هاي سيستم هاي زراعي برداشت محصول مي باشد كه براساس آمار بدست آمده در زمينه باغباني هزينه هاي آن حدود 30 تا 60 درصد از هزينه هاي توليد محصول را شامل مي شوند. از عوامل اساسي براي كاهش اين هزينه ها، مكانيزاسيون يا ماشيني كردن فعاليت هاي باغباني است. براي نيل به اين هدف دستگاه شاخه تكان سبكي براي برداشت ميوه هاي آجيلي طراحي و ساخته شد كه از نظر تكنولوژي هزينه ساخت و شيوه عملكرد متناسب با شرايط باغهاي بادام ايران باشد. توان مورد نياز دستگاه از يك موتور دو زمانه بنزيني كوچك تأمين شده و براي كاهش دور و تغيير جهت حركت به يك جعبه دنده منتقل گرديد. براي قطع و وصل توان از موتور به جعبه دنده يك كلاچ گريز ازمركز و براي ايجاد حركت نوساني و انتقال آن به بوم و گيره، يك مكانيسم لنگ - لغزنده بكار گرفته شد. بوم تكاننده از دو لوله توخالي يك متري مجزا كه از وسط به همديگر پيچ مي گردند، تشكيل شده است. اين بوم درون يك لوله محافظ خارجي حركت رفت و برگشتي ميله رابط را به گيره و از طريق آن به شاخه درخت انتقال مي دهد به منظور حفظ حركت مستقيم الخط بوم درون لوله خارجي، بين آنها از 4 بوش تفلوني استفاده شد. چون گيره هاي نوع c بهترين نوع گيره براي گرفتن شاخه ها است. لذا در اين تكاننده نيز از يك گيره c شكل استفاده شد و براي جلوگيري از آسيب ديدگي پوست شاخه ها سطح آن به وسيله ماده ضربه گير از جنس لاستيك فشرده به ضخامت يك سانتي متر پوشانيده شد. مزرعه اي روي بادام نشان داد كه در بسامد 15 هرتز و دامنه 50 ميلي متر دستگاه قادر به برداشت 98 درصد از بادام ها مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/08
تاریخ ثبت: 1391/03/09
خلاصه اختراع:

ماشين برداشت غلاف كن شانه اي (مخصوص برداشت بقولات پنبه و ساير محصولات مشابه) اين ماشين براي برداشت نخود نخود فرنگي انواع لوبيا باقلا و پنبه و ساير محصولاتي كه داراي غلاف يا غوزه باشند كاربرد دارد. اجزاي تشكيل دهنده اين ماشين عبارتند از شكل 1 صفحه 4 توصيف اختراع: 1- واحد غلاف كني و مكانيزم چرخش آن 2- استوانه حامل انگشتي ها 3- صفحات حمايت جانبي محصول برداشت شده 4- مخزن جمع آوري محصول برداشت شده 5- كفشك تنظيم ارتفاع دستگاه از سطح زمين 6- كاهنده دور و سيستم محرك دستگاه 7- شاسي صفحات هادي محصول و نقاط اتصال دستگاه به نيروي محركه 8- حفاظ با پوشش دستگاه اين دستگاه مي تواند نيروي محركه خود را از كمباين تراكتور تيلر و دروگر گرفته و با دوران استوانه انگشتي ها واردار به حركت حول محور خود شده و بوته محصول را از پايين به سمت بالا شانه كرده و غلاف يا غوزه را از بوته جدا كرده و با ادامه حركت خود آن را به داخل مخزن پرتاب مي كند. انگشتي ها در قسمت پايين به دليل حالت عقب روندگي خود داخل استوانه رفته و از آسيب ديدگي در امام مي مانند با دوران استوانه از سوراخ هاي استوانه خارج شده و محصول را شانه مي كنند.

تاریخ اظهارنامه: 1401/04/05
تاریخ ثبت: 1401/08/30
خلاصه اختراع:

برداشت نخود به‌صورت دستي بسيار طاقت فرسا مي‌باشد و برداشت آن با دماغه شانه‌برشي در زمين‌هاي ناهموار و سنگلاخي تقريبا غيرممكن بوده و به همين دليل هزينه و زمان بيشتري را در برداشت براي كشاورز تحميل مي‌نمايد. به منظور تسهيل در برداشت، ماشيني مستقل براي غلبه براي اين مشكلات با طراحي و ساخت يك دماغه غلاف‌چين نخود برابر اصول طراحي دماغه‌هاي استريپر و ويژگي‌هاي محصول، به كارگيري روش جمع‌آوري و انتقال نيوماتيكي، طراحي و ساخت متمركز كننده محصول و يك سيكلون به عنوان جداكننده و بهره گيري از يك بادزن گريز از مركز، ساخت گرديد. توان لازم براي راه‌اندازي دماغه و بادزن ازموتور دروگر BCS كه به دليل تهيه آسان آن در اكثر مناطق و قابليت‌هاي اين ماشين تامين گرديد تا با كم‌ترين اتلاف انرژي، عملكرد بهتري داشته باشند. بعد از تكميل سازه‌اي طرح ، اجزا بر‌هم مونتاژ و ارزيابي‌هاي اوليه انجام شد.

موارد یافت شده: 4